dimarts, 8 de setembre del 2009

Dissabte 12 de setembre a les 12 h ens trobem al PARC INFANTIL DE LA SALZADELLA

Dissabte 12 de setembre a les 12 h ens trobem al PARC INFANTIL DE LA SALZADELLA

La majoria de vosaltres ja coneixeu la proposta que fem des d’Olea i Abraça’m, també sabeu que són dues propostes molt semblants separades per 50 minuts de consum de petroli.

Després de preguntar-nos moltes vegades com podíem col·laborar per tal de sumar esforços hem decidit trobar-nos un dissabte al mes sense cap més objectiu que parlar.

Parlar de què? Us preguntareu.

Pricipalment parlar de nous models de relació basats en la col·laboració: entorns cooperatius, grups d’ajuda mútua, comunitats, habitatge compartit, ecoSImia…

El model capitalista actual ens ha imposat un model de relació purament competitiu on el més important és acumular, tenir més i millor que el veí del costat, que el company de faena o fins i tot que l’amo que ens ha donat el lloc de treball. Moltes vegades del que no ens adonem que perquè un tingui més l’altre ha de tenir menys i que com més té un menys té l’altre.

Busquem alternatives al model competitiu, busquem maneres de col·laborar superant la distancia que ens separa. I estem convençuts que el “lenguajeo”, parlar sense cap objectiu determinat, pot ser positiu per a tots, aportar-nos noves opcions imaginatives o maneres de fer que des de la quotidianitat no valorem però que poden il·luminar-nos a nosaltres mateixos i a altres persones i famílies que estan en procés de canvi, de cerca,..

No són unes jornades per a parlar d’educació, ni d’economia, ni de consum responsable, ni d’alimentació ecològica, ni… ni…

Volem trobar-nos simplement per a parlar, parlar de la vida i la vida és tot el que he citat i tots els regals que encara ens ha de portar. Volem parlar i veure quines sorpreses ens prepara la vida.

Hem quedat a les 12h al parc infantil de La Salzadella per tal que cadascú és porti el dinar i poder allargar la sobretaula parlant d’allò que sorgeixi en aquell moment.

Sereu benvingudes i benvinguts,