dimecres, 3 de juny del 2009

DISSABTE 13 JUNY "Portes obertes" espai infantil i familar "Al Coll" ( MAI HAN ESTAT TANCADES )

Hola de nou a totes i a tots,
Aquells que ens coneixeu millor sabeu que no ens agrada parlar de portes obertes ja que sempre estan obertes les portes de l'Espai Infantil i Familiar "Al Coll" (de l'Associació Abraça'm a La Sénia).
Així que el proper dissabte 13 de juny farem un visita guiada a més a més d'una petita xerrada explicativa i un passi de fotos a l'espai infantil i familiar. Tot això acompanyat d'un petita jornada de treball de jardineria.

El programa del dissabte 13 de juny és el següent:

Al matí de 10 a 13h:
- Jornada de treball jardineria arreglarem l'entorn de la caseta de fusta i els voltants del sorral i la taula d'aigua; hi esteu convidats petits i grans, xics i xiques, homes i dones.

A continuació dinar:
- Tothom qui vulgui podrà portar-se el dinar de casa i farem un picnic comunitari. Amb el dinar tancarem la presentació INFORMAL de la nostra proposta educativa i començarà la presentació formal.

A a la tarda de 17h a 19h:
- Visita guiada a les intal·lacions de l'espai infantil i familiar "Al Coll" tot seguit petita presentació del projecte i xerrada col·loqui acompanyada del passi de fotos del dia a dia "Al Coll".

És impressindible confirmar l'assistència via mail o telf.666238291, aquells que no heu estat mai "Al Coll" us farem arribar les indicacions un cop comfirmada l'assistència.

Si veniu tot el dia és important que porteu:
- Gorra o barret i protecció solar.
- El vostre dinar.
- I banyador, farem tot el possible per tenir la piscina neta i si més no hi haurà aigua per a refrescar-se.

PREGUEM FEU DIFUSSIÓ A TOTHOM QUE PENSEU QUE LI PUGUI INTERESSAR.