dijous, 4 d’octubre del 2007

Perill, infants en llibertat!!

Al Coll ja fa un mes que hem començat l'activitat amb tres nenes. L'una té quatre anys i les altres dues estan a punt de fer-ne dos. Aviat haurem de penjar el cartell de 'Perill, infants en llibertat!!' perquè a mesura que passen els dies tenen més ganes d'explorar el territori i saber de quin arbre es gronxa o s'enfila una millor.

L'activitat del dia a dia ens ha portat a gaudir de l'aigua i la sorra envoltades d'oliveres, però també hem jugat amb la nmostra cuineta i ens hem fet el dinar amb les fulles dels arbres i les pedres de la finca. Un dia fins i tot vam fer galetes de pa de debó i les vam coure al forn de llenya. Mmmm... estaven per llepar-se els dits.

La veritat és que el mes ha passat molt ràpid i quan dilluns vam canviar el calendari ens vam sorprendre de la quantitat de dies compartits.

Els moments més destacables són, per ara, l'esmorzar, al que totes tres acudeixen ràpidament i fins i tot demanen si se'ns ha fet una mica tard i l'hora del conte que ens aplega a tots junts uns moments abans de marxar.

Seguirem publicant notícies fresques des d'aquestes contrades del sud.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!
Us animo a que seguiu explicant les vostres experiències, com a minim jo us llegeixo amb molt d'interés.
Una abraçada!

VaNe ha dit...

Mmm... quina tranquil•litat i pau heu d'estar sentint! I les nenes...! Tot plegat em sembla maravallòs. Jo també llegirè...és tot tant maco el que explique...

Una forta abraçada,

vane