dijous, 25 d’octubre de 2007

I la tardor avança

Hola de nou,

Quan un pensa en la tardor acostuma a venir al cap aquella imatge dels boscos que canvien de color. Les fulles dels arbres groguences o ben enrogides contrastant amb les encara verdes i les que ja cauen.
Al Coll la tardor és diferent. Com diu la cançó 'la tardor que jo conec porta figues i fruits secs..., la tardor que jo conec té gust d'olivera i pluja fina i el vent que s'endú barrets...' i això és el que veiem i vivim cada dia.
Les feines del camp ens han portat a conèixer que ara és el moment de començar a plegar i collir olives. També que els ametllers ja ens han donat el seu fruit i ara s'estan quedant sense fulles. Hem hagut de fer foc per cremar les branques i les fulles seques i els nous que hem tret de les oliveres.
La veritat és que la tardor que nosaltres vivim al Coll és ben rica en matisos i també colors. Amb el cel avui més enegrit i demà o al cap d'una estona ple de llum de sol que ens escalfa les galtes i ens permet poder jugar encara amb l'aigua i la sorra deixant que una i altra penetrin en els nostres petits cossos per tots els racons. I al mateix temps comencem a preparar el que serà l'hivern. Materials per jugar dintre casa i tallers que ens permetin recollir-nos.
Sentiu-vos convidats a viure i compartir la nostra tardor.
Un petó.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No se que és el que feu però el que dieu es molt bonic. Sou uns poetes de les oliveres i els atmellers.

Cisco