dimecres, 15 d’abril de 2009

Dimarts: 21 d'Abril a les 19h, Biblioteca Marcel·lí Domingo C/Mercè, 6 Tortosa


El proper Dimarts: 21 d'Abril a les 19h
A la Biblioteca Marcel·lí Domingo C/Mercè, 6 Tortosa
i
El proper Dimarts: 5 de Maig a les 18h
A la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó C/Castell, 6 Amposta
Fem una Xerrada col·loqui sota el títol:
Espai infantil i familiar “Al Coll”,
una altra educació és possible
preguem feu difusió de les xerrades
imprimiu i pengeu el cartell en aquells llocs on penseu que hi poden haver persones interessades
moltes gràcies
El setembre del 2007 des de l’associació “Abraça’m, per viure, aprendre i créixer” vam posar en marxa l’Espai Infantil i Familiar “Al Coll” amb la intenció d’oferir a les famílies que no trobaven resposta en les opcions educatives reglades un espai educatiu a La Sénia pensat exclusivament pels xiquetes i xiquetes.

En aquell moment va començar com una utopia ara, dos anys després l’espai i la seva línia de funcionament s’estan consolidant i ha arribat el moment d’oferir la nostra proposta educativa a totes aquelles famílies que optin per un criança conscient i vulguin oferir als seus fills i filles un marc educatiu respectuós, un espai de creixement per als infants i sobretot per a les famílies.

Afirmem que una altra educació és possible perquè des de fa 2 anys ja és una realitat i perquè és la convicció que des de l’associació Abraça’m ens ha portat a dissenyar i dur a terme l’espai infantil i familiar “Al Coll”.

“Al Coll” percep, escolta i respecta els impulsos vitals de cadascun dels infants que gaudeixen de l’Espai Infantil i Familiar; i l’adult pren un rol de cuidador posant els límits necessaris per garantir la seguretat de tots ells i elles. En una finca d’oliveres els infants troben diferents materials generals i específics per tal de donar resposta a les seves necessitats.

Més informació:

Telèfon 666 23 82 91